Sidebar

28
di, sept

Gratis begeleide wandelingen in Sittard-Geleen en meer - 046 Sittard Kunst & Cultuur - Op 11 en 12 september zijn de landelijke Open Monumentendagen 2021. Ook Sittard-Geleen doet weer mee. Het thema van dit jaar is ‘Mijn historische kern is jouw historische kern', waarin het mogelijk is om kosteloos deel te nemen aan begeleide monumentenwandelingen door verschillende historische kernen van Sittard-Geleen. Deelname is alleen mogelijk middels online reservering.

Lees meer: Open Monumentendag 2021

046 Sittard Evenement/Cultuur - De ‘Avond van de Poëzie’ is in Sittard een bijzonder succesvol en jaarlijks terugkerend event dat nu al weer voor de 9ekeer wordt georganiseerd. Zoals na die 9 jaar te doen gebruikelijk een evenement dat iedereen aanspreekt; het vindt immers plaats op ‘De dag van de liefde’: 14 februari, Valentijnsdag. De avond, met ongetwijfeld diverse en uiteenlopende warme gevoelens begint om 20:00 uur in Poppodium VOLT. Ongetwijfeld wordt het, net als in voorgaande jaren, een sfeervolle en inspirerende avond waarbij gedichten, livemuziek en beeldende kunst centraal staan.

Lees meer: Avond van de Poëzie
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.